There was an error in this gadget

Sunday, January 23, 2011

cuti-cuti malaysia......


                                          Jom pergi bercuti........
                                        

cuti-cuti malaysia......


                                        
                                          batu yang serupa IKAN PAUS.........


                                          batu yang serupa BUAYA..........


                                          batu yang serupa PENYU........


           menajubkan bukan gambar di atas!!!!!!! Di ambil sewaktu bercuti di pulau pangkor.
           seronok sangat rasa nak pergi lagi jer tp ape kan daya mase x mengizinkan hehe.....
           tak  pe nanti kalau ada mase pasti akan pergi lagi,
           di sane banyak tempat-tempat yang menarik yang boleh dilawati..
          makan pun boleh tahan gak & harga pun berpatutan tempat peningapan pun best sangat sesuai 
          dengan cite rase orang malaysia.
          nak tahu lebih menarik pergi la sane pasti tak nak balik huhu...
           


                                                                                                                                ***Al jannah***


Saturday, January 22, 2011

video khas dari amy...

                                    
                                            kerja gila....

         kerja gila jangan jadi gila sudah haha......untuk hari ini.

Friday, January 21, 2011

hati kecil ku....

      hari ini paling boring dalam hidupku,nape sekarang aku malas sangat nak pergi kerja......BOSANNNN 
bila laaa hatiku nak tenang ade je yang sakit hati pada aku sedang kan aku tak pun kacau orang tapi orang ade jer yang kacau aku ade jer yang tak puas hati dengan aku nk kate aku POPULAR tak gak kalau aku POPULAR lain cite la kan hidup-hidup nie la di kate kan hidup di dunia macam-macam dugaan.aku hadapi dengan tabah.....moga aku bahagia dengan hidup aku sudah hehe.

Wednesday, January 19, 2011

Disini Kasihku Abadi...........

        disini hatiku terluka setelah kasihku berbunga sungguh tak ku sangka tiada lagi air mata hendakku tangiskan untukmu yang tinggal hanyalah duka dan pilu, dimana harum mawar yang setia dimana hilangnya tugu cinta sukarnya berpisah dengan dirimu sukarnya melupakan ohh dirimu....jangan kau tinggalkan diriku jangan kau berpaling kasihmu jangan kau biarkan diriku sepi tanpamu sayangku kembalilah padaku tiada tempat untuk mengadu sayangku berikan lah kasihku buat duruku........




             kenangan bersame artis pujaan hatiku sofazr......family day di tempat keje seronok sangat buat pertama kali aku berjumpa diorang,kali kedua aku berjumpe di jom heboh bukit jalil.

Rabu 19.01.11

                   Bermula blog aku selepas facebook aku berjinak-jinak pulak dengan blog,Mmmm aku bersyukur pada tahun baru nie akan tercapai impian aku ingin menjadi usahawan berjaya suatu hari nanti insyaallah....doa-doa kan lah iye -amin-